Mungkin ramai lagi yang tak tahu ada yang lagi best dekat Telegram iaitu BOT.
Dekat @LMSMbot ni korang taip je tajuk cerita tu.
Nanti dia akan berikan file cerita tu lagi mudah.

Senangkan mcm google taip je nanti keluar semua yang ada.

Bot movie/drama
@LMSMbot @LMSMbot

Leave a Comments if you found a dead link or dead stream.
The video keeps buffering? Just pause it for 5-10 minutes then continue playing!
Favorite Comments (0)
Season 1

0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Download SubtitleDownload Torrent

Panggung Karoot (2020)

Jom bergelak ketawa setiap Jumaat Malam sambil berhibur dengan sketsa lakonan yang akan membuatkan anda semua tidak kering gusi, sambil dihiburkan dengan Dikir Barat (Panggung Karoot 2020) yang sarat dengan unsur nasihat.

turut membabitkan pelakon terkenal seperti ;

  • Datuk Rosyam
  • Sabri Yunus
  • Eby Yus
  • Azar Azmi
  • Naim Daniel
  • Mamak Puteh
  • Kamal Adli
  • Selebriti Undangan
  • Kumpulan Dikir Barat

Genre: Comedy

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *