Mungkin ramai lagi yang tak tahu ada yang lagi best dekat Telegram iaitu BOT.
Dekat @LMSMbot ni korang taip je tajuk cerita tu.
Nanti dia akan berikan file cerita tu lagi mudah.

Senangkan mcm google taip je nanti keluar semua yang ada.

Bot movie/drama
@LMSMbot @LMSMbot

Leave a Comments if you found a dead link or dead stream.
The video keeps buffering? Just pause it for 5-10 minutes then continue playing!
Turn off light Favorite Comments (0)
  • Server 1
  • Server 2

Play Now in HDDownload in HD
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Download SubtitleDownload Torrent

Bintang Hati ()

Walaupun bergelar penyanyi terkenal, Syakila tidak berpuas hati kerana belum dapat mengatasi populariti penyanyi Jelly. Lagu-lagu nyanyian Jelly mengatasi lagu nyanyian Syakila dalam carta lagu top ten. Sikap ego dan tidak berdisiplin Syakila sering mendatangkan masalah pada Tasya, pengurus Syakila. Tasya terpaksa mengatasi dan menutup kelemahan Syakila untuk tidak menjejaskan kedudukkannya sebagai penyanyi kesayangan. Satu ketika Jun, seorang komposer, dipertanggungjawab menyiapkan sebuah lagu untuk Syakila. Malangnya Syakila enggan bekerjasama sedangkan Jun perlu menyerahkan pita lagu pada penerbit album Fazli secepat mungkin. Untuk mengatasi kebuntuan, Jun terpaksa merakamkan lagu mengunakan suara Tasya.

ServerQualityResolutionLinks
DOWNLOAD FROM HIGH SPEED TUTORIAL DOWNLOAD

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keywords:, , , , ,, , , , , , , , , , , , , , , , ,